fbpx
Lean pähkinänkuoressa (1 pv)
Uusinta asiakkaiden pyynnöstä!
Johtaminen ja esimiestaidot , Projektien hallinta , Toiminnan kehittäminen

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Lean pähkinänkuoressa (1 pv)

697 euroa /hlö + alv 24 %

30.01.2020, Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki Ruoholahdenranta 3, Helsinki 28 marraskuun, 2019 Sampo Korppoo

(4.8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

  • "Selkeästi ja kiinnostavasti kerrottu."

    Ota Leanin perusteet ja parhaat käytännöt haltuun!

    Lean on menestyvien organisaatioiden soveltama johtamis- ja toimintafilosofia. Lean on tehokas tapa kehittää toimintaa kohti parempaa asiakas- ja työtyytyväisyyttä sekä kustannustehokkuutta koko organisaation osaamista hyödyntäen.

    Lean pähkinänkuoressa -koulutuksessa avataan Lean-toiminnan keskeiset periaatteet, toimintatavat ja työkalut. Koulutuksen aikana saat kokonaiskäsityksen siitä, mitä Lean on. Koulutuksessa käydään esimerkkien ja harjoitusten avulla läpi Leanin soveltamista jokapäiväisessä työssä.

    Saat selkeän tietopaketin ja käytännön ratkaisumalleja kätevästi sovellettavaksi!


    Kenelle

    Koulutuksesta hyötyvät kaikki Leanista kiinnostuneet. Leania sovelletaan nykypäivänä laajasti teollisuudessa, palveluissa ja julkisella sektorilla. Koulutus antaa perustietämyksen Leanista.

    Koulutus soveltuu ensimmäistä kertaa Leaniin perehtyville ja jo kokeneemmillekin, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan.


    Osallistuttuasi koulutukseen:

    • Tiedät, mitä on Lean
    • Osaat määritellä toiminnan tuottaman arvon
    • Tunnistat ja osaat poistaa hukkaa tekemisessä
    • Osaat kehittää toimintaa niin, että töille saadaan hyvä virtaus
    • Tiedät, kuinka toimintaa parannetaan jatkuvasti, päivä päivältä paremmaksi
    • Tunnistat ongelmat ja tiedät, kuinka löydät niiden juurisyyt
    • Tiedät, miten lähteä liikkeelle Leanin soveltamisessa

    Saat hyviä käytännön vinkkejä ja malleja!


    Kouluttaja

    Kouluttajana toimii Jalostin Oy:stä Pekka Hirvonen, DI. Pekalla on lähes 20 vuoden työkokemus sisältäen teollisuuden tuote-, toiminnan- ja laadunkehitystehtäviä sekä yrittäjyyttä viidettä vuotta. Pekan erityisosaamisalueita ovat Lean, Six Sigma, tuotteiden valmistettavuus ja tuotantomenetelmät.

    Pekan koulutuksissa asioita katsotaan aina käytännön näkökulmasta. Pekka puhuu asioista, joita itse on tekemässä teollisuuden, terveydenhuollon ja palvelualojen asiakkaidemme kanssa.

    Pekka on pidetty kouluttaja ja asiantuntija:

    Rauhallinen ideanikkari ja pohdiskelija, joka uskoo, että aina voi oppia ja jatkuvasti parantaa.


    Ohjelma

    8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

    9.00 Koulutus alkaa

    Lean – Mistä se tulee ja mitä se on nykyään

    • Lean historia
    • Leanin keskeiset periaatteet
    • Keskeiset käsitteet
    • Leanin työkaluja

    Asiakasarvo ja hukat

    • Asiakasarvon määrittely
    • 8 hukkaa ja niiden tunnistaminen ja poistaminen

    10.30 Tauko

    Virtaus ja sen rakentaminen toimintaan

    • Virtaus- vs. resurssitehokkuus
    • Arvovirran kuvaus
    • Virtauksen rakentaminen

    Vakioitu työ – perusta kehittämiselle

    • Vakioinnin merkitys
    • Prosessien vakiointi
    • Työohjeet ja perehdytys

    12.00 – 12.45 Lounas

    Tavoitteet ja mittarit

    • Visio ja pitkän tähtäimen tavoitteet
    • Välitavoitteet
    • Mittareiden määrittely

    Päivittäisjohtaminen

    • Päivittäisjohtaminen – Lean -toiminnan moottori
    • Päivittäisjohtamisen edut ja tavoitteet

    Jatkuva parantaminen

    • Jatkuva parantaminen – Lean -ajattelun peruspilari
    • Jatkuvan parantamisen kulttuuri ja johtaminen

    14.15 Iltapäiväkahvi

    Ongelmanratkaisu

    • Ongelmanratkaisu – Lean -organisaation tärkein kyvykkyys
    • Juurisyiden tunnistaminen
    • A3 ongelmanratkaisumalli

    5S

    • Siisteydellä ja järjestyksellä turvallisuutta, viihtyvyyttä ja toiminnan tehokkuutta

    Vinkkejä Lean polulle

    • Askelmerkit eteenpäin Lean polulla – mistä lähteä liikkeelle
    • Loppuyhteenveto ja keskustelua

    16.00 Koulutus päättyy


    Koulutuspaikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Ajankohta: 30.01.2020

    Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

    Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)

    Early bird -etu! Ilmoittaudu 15.01.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.


    Peruutusehdot:

    Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

    Kouluttajan muut kurssit

    Samankaltaisia kursseja