fbpx
FSSC 22000:n version 4.1 lisävaatimukset sisältäen Food Fraud ja Food Defense -vaatimukset (1 pv)
Laadunvarmistus , Toiminnan kehittäminen , Työturvallisuus

Kiwa Inspecta järjestää nyt koulutuksen:

FSSC 22000:n version 4.1 lisävaatimukset sisältäen Food Fraud ja Food Defense -vaatimukset (1 pv)

730 euroa /hlö + alv 24 %

20.11.2019, Clarion Hotel Helsinki Airport, Vantaa Karhumäentie 5, Vantaa 6 marraskuun, 2019 Sampo Korppoo

FSSC 22000 julkaisi uuden version 5 sertifiointiohjelmastaan vuonna 2019. Koulutus antaa hyvän pohjan tehdä vaaranarvioita ja kuinka hallita tämän tyyppisiä riskejä. Koulutuksessa on mukana myös Ruokaviraston asiantuntija kertomassa viranomaisvalvonnan roolista petosten torjunnassa ja esimerkkejä petostapauksista. Koulutuksessa käydään läpi myös palvelujenhallintaa ja allergeenien hallintaohjelmaa käytännön esimerkein.

Tavoite
Koulutus vahvistaa henkilöstön elintarviketietoisuutta ja varmistaa omavalvonnan toimivuutta sekä riskienhallintaa.


Kenelle?
Elintarviketuotantolaitosten laatuvastaavat ja elintarviketuotantolaitosten laatuasioiden kanssa työtä tekevät.


Kouluttajat:
Susanna Pesonen
, FSSC pääarvioija
Hanna Brotherus, lakimies, Evira
Ulla Luhtasela, Head of Nordic ja Regulatory and Scientific Affairs at Nestlé



OHJELMA

8.30 llmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Avaus, ohjelma ja tavoitteet

9.10 FSSC 22000 versio 5

9.40 Allergeenien hallintaohjelma
– Allergeenien hallintaohjelman laatiminen
– Riskinarvioinnin ja hallintatoimenpiteiden toteuttaminen

10.10 Ympäristön monitorointi

– Riskiperusteinen ympäristön monitorointiohjelma
– Mikrobiologisen ja allergeeni kontaminaation valvontatoimenpiteiden vaikuttavuuden arviointi
– Trendianalyysien tekeminen monitoroinnista

10.40 Food Defence standardin vaatimukset ja food defence plan builder (FDA)
– Food Defence suunnitelman toteuttaminen ja sisällyttäminen elintarviketurvallisuusjärjestelmään
– Uhkien tunnistaminen ja riskin arviointi
– Food Defence plan builder (FDA)

11.30 Food Fraud standardin vaatimukset ja käytännön esimerkkejä
– Food Fraud suunnitelman toteuttaminen ja sisällyttäminen elintarviketurvallisuusjärjestelmään
– Haavoittuvuuksien ja uhkien tunnistaminen ja riskin arviointi
– Seuranta menetelmien määritys ja toteutus

12.00 Lounas

12.45 Food Fraud jatkuu

13.30 Food Fraud (Ruokavirasto)
– Viranomaisten- ja elintarvikeyritysten rooli ja vastuu
– Tapaus esimerkkejä meiltä

14.15 Kahvitauko

14.45 Petosten torjunta maailman suurimmassa elintarvikeyrityksessä (Nestlè)

15.30 Päätösyhteenveto


Koulutuspaikka:
Clarion Hotel Helsinki Airport Vantaa, Karhumäentie 5, 01530 Vantaa

Ajankohta:
keskiviikko 20.11.2019

Hinta:
730 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja